Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A ka tesevuf të lavdërueshëm?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (82), min: 1:08:10

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathoumaged29-01-1440h.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A ka tesevuf të lavdërueshëm?

Përgjigje: Jo. Tesevufi është bidat. Tesevufi është një gjë e shpikur dhe e pabazë në Islam.

Shpërndaje: