Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A ka vdekur në sunnet?

Imam Abul-Kasim Hibatullah bin el-Hasan el-Laleka’i (v. 418)
Sherh Usul I’tikad Ehl-is-Sunneh uel-Xhema’ah (61)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Hyra te babai im i mërzitur.

Ai më tha: Çfarë ke?

I thashë: Një shok i imi ka vdekur.

Ai tha: A ka vdekur në sunnet?

I thashë: Po.

Ai tha: Atëherë nuk duhet të frikësohesh për të.

Shpërndaje: