Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A kanë pasur sahabët mospajtime në disa çështje të besimit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Përktheu: Valdet Gashi

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A mund të themi se sahabët kanë pasur mospajtime në disa çështje të besimit?

Përgjigje: Kush e ka thënë këtë? Nuk përmendet asnjë mospajtim mes sahabëve në çështje të besimit. Asnjëherë! Larg kësaj qoftë! Ai i cili pretendon se sahabët kanë pasur mospajtime, ai është gënjeshtar.

Allahu e di më së miri! Selamet dhe salavatet e Allahut qofshin mbi Muhammedin dhe mbi familjen e tij, dhe mbi të gjithë sahabët e tij.

Shpërndaje: