Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet dërgimi i fëmijëve në shkolla të kufarëve?

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi´i (v. 1422)

Burimi: Gharat-ul-Ashritah (2/202)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejueshme për fëmijët myslimanë që të studiojnë në shkollat e kufarëve duke pasur parasysh fesadin që gjendet në to?”

Përgjigje: ”Kjo nuk është e lejuar. Kjo është denoncuar. Personi është i detyruar të emigroi me fëmijët e tij dhe të ik me fenë e tij.”

Shpërndaje: