Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dhënia e hurmave të njoma për zekatul-fitr

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! A lejohet dhënia e hurmave të njoma për zekatul-fitr?

Përgjigje: Jo, ato duhet të jenë të thata, duhet të jenë hurma të thata. Po!

Shpërndaje: