“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet ecja mes Safas dhe Meruas për gruan me menstruacione?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/9638

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje. A lejohet që gruaja me menstruacione të ecë në mes Safas dhe Meruas?

Përgjigje. Kjo është në rregull sepse pastërtia nuk është kusht për ta bërë këtë.

Shpërndaje: