Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet huazimi i Mus’hafit nga xhamia?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlat-muslimane.com

Pyetje: “A është e lejuar që ta huazojë një Mus’haf nga xhamia, me qëllim për ta kthyer atë pasi ta kem mbaruar leximin?”

Përgjigje: “Mus’hafat janë Vakëf dhe nuk duhet të largohen nga xhamia.”

Shpërndaje: