“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet huazimi i parave për akika?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (208)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nuk lejohet huazimi i parave për akika në qoftë se nuk mund ti´a kthesh ato borxhliut.”

Shpërndaje: