Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet ngjyrosja e flokëve me ngjyrë të zezë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është e lejuar për një grua që t’i lyej flokët e saj me ngjyrë të zezë përshkak të tregohet më e bukur, duke patur parasysh se ajo nuk i ka flokët e thinjura?”

Përgjigje: “Nuk është e lejuar ngjyra e zezë për flokë. Nëse ajo i ka flokët thinjura, atëherë i lejohet asaj t’i ngyrosë me ngjyra të tjera p.sh. kana. Ngjyra e zezë puro,duhet të shmanget patjetërsisht.”

Shpërndaje: