Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet që të shkruaj me dorën e majtë?

Imam Abdul-Aziz bin Abdil-lah bin Baz (v. 1420)

Burimi: http://www.binbaz.org.sa/noor/326

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A më lejohet të shkruaj emrin e Allahut me dorën time të majtë sepse unë mund të shkruaj vetëm me këtë dorë?

Përgjigje: Kjo është e padëmshme. Ti je i arsyetuar. Megjithatë, është sunnet për një person të shëndoshë që të shkruaj me dorën e djathtë.

Shpërndaje: