Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet të bashkohet namazi i ikindisë me namazin e xhumasë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet të bashkohet namazi i ikindisë me namazin e xhumasë?

Përgjigje: Jo. Nuk është transmetuar asnjë hadith apo diçka nga selefët (se kjo lejohet), dhe ky namaz nuk është sikurse namazi i xhumasë dhe nuk bashkohet me të. Po!

Shpërndaje: