Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet të kërcasësh gishtat gjatë namazit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh ed-Durr en-Nadhid (2)

http://www.alfawzan.af.org.sa/node/13357

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A lejohet të kërcasësh gishtat gjatë namazit?”

Përgjigje: ”Jo. Kjo është gjë e kotë. Është gjë e kotë dhe dëshmi e përtacisë.”

Shpërndaje: