Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet të studiojmë fikh dhe gjuhë arabe tek një mësues që është Eshari?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Tefsir-ish-Shejkh Muhammed bin Abdil-Vehab (19)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/tf%2030-7-1434_01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet të studiojmë fikh dhe gjuhë arabe tek një mësues që është Eshari?

Përgjigje: Allahu nuk ju ka detyruar në mënyrë që ju të studioni tek një mësues që është Eshari. Ju – in sha’a Allahu – do të gjeni mësues të cilët kanë besimin e Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit. Përpiquni për këtë.

Shpërndaje: