Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet të thuhet o Allah, amin pas lutjes?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (60) 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighatsah%2006-02-1438%20-.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A duhet thënë në lidhje me lutjen:

اللهم آمين

 “O Allah, Amin!”

Apo duhet mjaftuar me:

آمين

”Amin!”?

Ska asnjë problem. Ai mund të thotë:

آمين

”Amin!”

dhe ai mundet të thotë:

اللهم آمين

”O Allah, Amin!”

Sikurse u tha ska asnjë problem me këtë.

Shpërndaje: