Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet të udhëtojmë gjatë Ramazanit?

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Esh’ath es-Sixhistani (v. 275)

Burimi: Masail el-Imam Ahmed, fq. 90-96
Darul-Ma’rifeh
Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Ebu Daudi: E kam dëgjuar dikë duke e pyetur imam Ahmedin në lidhje me udhëtimet gjatë Ramazanit.

Ai u përgjigj: Kjo lejohet sepse vetë i dërguari i Allahut ﷺ udhëtoi gjatë Ramazanit.

Shpërndaje: