Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet udhëtimi me nënën dhe me kunatin?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Fataua alal-Haua 05/06 -1436

http://af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A më lejohet të udhëtojë me nënën time dhe me kunatin tim?”

Përgjigje: ”Jo. Kunati ytë nuk është mahremi juaj. Nuk ka lidhje nëse nëna yte është me ju. Kjo nuk është e mjaftueshme për të qenë mahrem.”

Shpërndaje: