“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A më lejohet të bëjë umren nëse kam borxh?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (19)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majid%20%207%20-%205%20-%201435.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A më lejohet mua si borxhli që të bëjë umren nëse unë bie dakord me kreditorin për ti’a paguar borxhin me keste?

Përgjigje: Kjo lejohet në qoftë se kreditori bie dakord me këtë.

Shpërndaje: