“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A më lejohet të hipi në ashensor me një grua të huaj?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Fet’hul Mexhid
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A më lejohet të hipi në ashensor me një grua të huaj, vetëm ne të dy?

Përgjigje: Ulja apo zbritja me ashensor nuk zgjatë kohë të gjatë, zgjatë disa sekonda apo një minutë, nuk zgjatë kohë të gjatë (d.m.th. kjo lejohet).

Shpërndaje: