“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A munden të vdekurit në varr ta shohin dhe të bisedojnë me njëri-tjetrin?

Komisioni i Përhershëm për Kërkime Shkencore dhe Fetva

Burimi fetvaja nr. 7/6522

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A ka ndonjë hadith autentik që argumenton se banorët e varreve mund të shohin njëri-tjetrin dhe të bisedojnë mes veti?

Përgjigje: Ne nuk dimë që ndonjë transmetim të besueshëm nga profeti në lidhje me këtë çështje.

Shpërndaje: