“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A ndikon gjakrrjedhja nga hundët në agjërimin tim?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Tefsir-ish-shejkh Muhammed bin Abdil-Uehab (4)

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kam pasur një operacion në hundë dhe pastaj ndodh që unë të kem gjakrrjedhje nga hundët. A ndikon kjo në agjërimin tim?

Përgjigje: Jo, sepse kjo nuk ndodh vullnetarisht edhe nëse sasia e gjakut është e madhe.

Shpërndaje: