“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet abdesi nga prekja e organit gjenital të gruas dhe anasjelltas?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur nr 2

Përktheu: Valdet Gahsi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A prishet abdesi i burrit nëse ai prek organin gjenital të gruas së tij dhe anasjelltas?

Përgjigje: Jo, nëse kjo bëhet pa epsh.

Shpërndaje: