Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet agjërimi nëse një grua përdor kuhl apo një krem me yndyrë në flokët e saj?

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Burimi: Fetuaja nr: (10/253)

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A prishet agjërimi nëse një grua përdor kuhl në sy apo një krem me yndyrë në flokët e saj?
 
Përgjigje: Kushdo që përdor kuhl gjatë ditës në Ramazan duke qenë agjërueshëm kjo nuk e prish agjërimin e tij, e njëjta gjë vlen për atë që vë një krem me yndyrë në flokët e saj/tij.

Shpërndaje: