“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet agjërimi nga pasta e dhëmbëve?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: el-Mufid fi Maxhalis Shehr Ramadan, fq. 39-42

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

2 – Pastë dhëmbësh

Agjërimi nuk prishet nga pastrimi me pastë dhëmbësh. Kjo është si sivaku. Personi duhet të sigurohet që të mos të përtypë diçka nga pasta. Por nëse rastësisht gëlltit diçka nga pasta ai nuk është i detyruar që ta kompensojë këtë ditë.

Shpërndaje: