Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet namazi i gruas në qoftë se një grua kalon para saj?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilet-ul-Huda uen-Nur (93)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A prishet namazi i gruas në qoftë se një grua kalon para saj?”

Përgjigje ”Po, namazi i gruas prishet në qoftë se një grua kalon para saj me kusht që ajo të jetë e pjekur seksualisht –siç edhe përmendet në disa transmetime autentike.”

Shpërndaje: