Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A prishet namazi nga të qeshurit me zë dhe të folurit?

Imam Abdurr-Rrahman bin Nasir es-Sa´di (v. 1376)

Burimi: el-Mexhmu el-Kamilah li-Mu´allafat vol.7 fq.112

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A prishet namazi nga të qeshurit me zë?”

Përgjigje: Mendimi i saktë është ajo që thuhet: Të qeshurit me zë është sikurse të folurit në namaz, ajo e anulon namazin.”

Shpërndaje: