Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A shlyhen gjitha mëkatet nëse kërkojmë falje për to?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses!

Nëse personi kërkon falje, a i shlyen të gjitha mëkatet, të voglat dhe të mëdhatë?

Përgjigje: Po. Kërkimi i faljes i shlyen mëkatet, nëse ia pranon Allahu pendimin i shlyhen mëkatet. Kërkon falje për shirkun, për mëkatet. Po!

Shpërndaje: