“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Hixhretin apo Haxhin?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (24)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighasat%20-0%209-04-1435-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë jetoj në perëndim dhe kamë një shumë parash. A duhet të bëjë haxhin me to apo të bëjë hixhret? Cilës duhet t’i japë përparësi?

Përgjigje: Jepi përparësi hixhretit. Hixhreti ka përparësi.

Shpërndaje: