“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A thuhet besmele nëse lexon një sure pas sures el-Fatiha?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (209)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nëse pas sures el-Fatihah lexon një sure tjetër, Besemeleh (Bismilahirr-Rrahmanirr-Rrahim) thuhet vetëm nëse fillon leximin e sures nga fillimi dhe jo nga mesi apo fundi.”

Shpërndaje: