Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A t’i tregojë se kam qenë i martuar?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Umdet-il-Fikh (29)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Do ta kërkojë një grua për martesë dhe pyes nëse duhet ta njoftoj se kam qenë i martuar?

Përgjigje: Çfarë dobie ka të tregosh që ke qenë i martuar? Apo je i martuar tani? Nëse je i martuar dhe ajo nuk e di për këtë, ti mund t’ia sqarosh asaj. Ndërsa nuk ke pse t’i tregosh që ke qenë i martuar.

Shpërndaje: