Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Agjërimi i personit i cili humb vetëdijen

Imam Is’hak bin Mensur el-Kausaxh 

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmed bin Hanbel ue Is’hak bin Rahojah (1/285-291)

Dar-ul-Hixhrah, 1425/2004

www.perlatmuslimane.com

689 (14) – Pyetje: Çka mendoni në lidhje me personin i cili e humb vetëdijen gjatë Ramazanit?

Imam Ahmedi tha: Nëse ai e humb vetëdijen në ditën e parë pas agimit, ai shpërblehet për atë ditë. Megjithatë, ai duhet t’i kompensojë ditët e tjera që i ka humbur.

Shpërndaje: