Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Agjëroni me qendrën Islamike

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (35)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20majid%20-%208%20-%201%20-%201437.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Qendra Islame tek ne në Francë kanë përcaktuar se Ashura do të jetë tek ne ditën e premte. A duhet të ndjekim qendrën dhe të agjërojmë të premten apo të pasojmë Arabin Saudite?

Përgjigje: Pasoni vendin ku jeni. Pasoni muslimanët në vendin ku ju jeni.

Shpërndaje: