Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Agjëruesi gëlltitë pak ujë gjatë abdesit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/L-14-09-1435.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Gjatë shpërlarjes së gojës gjatë abdesit mund të gëlltitim pak ujë. Cili është gjykimi mbi këtë?

Përgjigje: Ke kujdes. Ajo që gëlltitet pa qëllim nuk ndikon asgjë dhe hamdi dhe lavdërimi i përket Allahut.

Shpërndaje: