Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ai që braktis tre namaze të xhumasë rresht

 Imam Abdul-Adhim bin Abdil-Kaui el-Mundhiri (v. 656)

Burimi: et-Targhib uet-Tarhib (732)

Komentues: Imam Muhammed Nasir-ud-Din el-Albani (v. 1420)

Burimi: Sahih-ut-Targhib uet-Tarhib (1/452-453)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

733 – Ibn Abasi (radijAllahu anhume) ka thënë:

“Ai që braktis tre namaze të xhumasë rresht ka hedhur Islamin prapa shpinës.” 1

Transmetuar nga Ebu Ja’la prej tij me një zinxhir transmetimi autentik.


1 Autentik.

Shpërndaje: