Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ai që mallkon Sahabët nuk është mysliman

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Unë kam kolegë të cilët janë Shi’a. Unë kurrë nuk qëndroj me ta, e as nuk u jap selam. Disa kolegë të punës më kritikojnë mua e më thonë: “Pse vepron kështu? Ne të gjithë jemi myslimanë.”

Përgjigje: “Që të gjithë nuk janë myslimanë. Ata që mallkojnë Ebu Bekrin, Umerin dhe Sahabët tjerë, nuk janë myslimanë.”

Shpërndaje: