Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Aishah (radijAllahu anha) dha sadaka 70 mijë monedha

Abdullah ibn Mubarek

Burimi: Ez-Zuhd, fq. 588

www.perlatmuslimane.com

705-Na ka lajmëruar Shubeh nga Ebi Bekr ibnu Hafs, nga Ur’ueh ibn Zubejr që ka thënë: “Aishah (radijAllahu anha) dha sadaka 70 mijë monedha, ndërkohë që rrobat e saj ishin të arnuara.”

Shpërndaje: