Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ajeti Kuranor ndaj ekzemës

Imam Muhamed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Sikurse është vërtetuar nga përvoja se të shkruarit mbi ekzemë. A e dini çfarë është ekzema, ajo del mbi këmbë, mbi krahë, mbi dorë, etj. Shkruhet mbi të:

فَأَصَابَهَا إِعْصَارٌ فِيهِ نَارٌ فَاحْتَرَقَتْ

“Kopshti u godit me një stuhi të zjarrtë dhe kështu ai u djeg.” El-Bekare, 2:266

Nëse e shkruan këtë ajet mbi pjesën ku është ekzema një ose dy herë, ajo do të zhduket plotësisht me lejen e Allahut. Nëse e lyen me të gjitha ilaçet e njohura, ato nuk do të bëjnë dobi, shkruaje këtë ajet mbi të dhe ajo do të zhduket.

Shpërndaje: