Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ajo përpiqet ta kënaqë atë ndërsa ai sillet ashpër

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një motër nga Jemeni thotë: Unë i tregoj dashuri burrit tim dhe e kënaq atë me gjithçka që ai dëshiron. Megjithatë, ai më thotë se nuk është i kënaqur me mua. Cili është gjykimi për këtë?

Përgjigje: Shikoje trajtimin që ja bënë burrit tënd. Nëse ke qenë e mangët në diçka veproje atë në mënyrë të përsosur. Dhe nëse nuk ke qenë e mangët në diçka ndërsa burri sillet ashpër atëherë mos i kushto vëmendje kësaj. Po.

Shpërndaje: