Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Këpucët me taka – Bin Baz

Imam Abdul-Aziz bin Abdil-lah bin Baz

Burimi: Mexhmu-ul-Fataua (6/397)

Katf-ul-Az´har el-Mutanathirah an Fataua el-Mar’ah al-Muslimah, fq. 704

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Cili është vendimi mbi këpucat me taka?”

Përgjigje: “Ajo që më së pakti mund të thuhet është se kjo është e urryer. Së pari dhe më kryesorja, ato janë një mashtrim kur ato e shfaqin atë të jetë më e gjatë ndërsa ajo në të vërtetë nuk është e tillë.

Së dyti, ato e ekspozojnë atë ndaj rrezikut, sepse ajo mund të rrëzohet.

Së treti, mjekët thonë se ato nuk janë të mira për shëndetin e saj.”

Shpërndaje: