Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Akika emërtohet me emrin ”Temimah”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh ed-Durr en-Nedhid (5)

http://www.alfawzan.af.org.sa/node/13484

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Disa njerëz e quajnë Akikën me emrin Temimah”. Cili është vendimi per këtë?”

Përgjigje: ”Nuk ka asnjë problem. Ky është një emër të cilin e përdorin njerëzit e thjeshtë. Nuk ka asnjë problem.”

Shpërndaje: