Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Albani në lidhje me leximin e Kuranit mbi ujë

Imam Muhammed Nasir-ud-Din el-Albani (v. 1420) 

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (220)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çka mendoni për leximin e Kuranit mbi një gotë ujë dhe më pas të pihet ai ujë për t’u shëruar?

Përgjigje: Jo, nuk e konsideroj të lejueshme këtë.

Shpërndaje: