“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Albani në lidhje me marrjen e nënshtetësisë në shtetin joislam

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (513)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për të ndërruar nënshtetësinë e vendit musliman me nënshtetësinë e një vendi joislam?

Përgjigje: Kjo nuk është asgjë tjetër përveçse miqësim me jomuslimanët.

Shpërndaje: