Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Arabia Saudite sipas Imam Albanit (1)

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: El-Huxhexhul Kauij-jeh Ala Uuxhubid Difai Anid Deuletis Saudijeh, fq. 13

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Unë i lutem Allahut që t`i japë Gadishullit Arabik dhe vendeve të tjera myslimane dhurata të përjetshme. Gjithashtu, unë e lus Allahun që ta ruaj vendin e Teuhidit nën kujdesjen e shërbëtorit të dy xhamijave të shenjta.”

Shpërndaje: