Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Asgjë nuk ka të konfirmuar në lidhje me natën e 15 të muajit Sha’ban

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Lika Maftuh bit-Ta’if

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/liqo-jum_ah-15-08-1435-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është transmetuar nga profeti në lidhje me vlerën e natës së 15 Sha’ban?

Përgjigje: Kurrë. Madje nuk ka as edhe një hadith të vetëm të konfirmuar në lidhje me natën e 15 të muajit Shaban ose ditën e 15 të muajit të Sha’ban. Si dita e saj ashtu edhe nata janë si të gjitha ditët dhe netët e tjera.

Shpërndaje: