Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Askujt nuk i lejohet që ta fotografon Shejkh Nexhmin

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: http://youtu.be/rZz8NsqYqAw

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

”Askujt prej jush nuk i lejohet që të më fotografonë mua. O njerëz! Kjo është e ndaluar për ju! Askujt nuk i lejohet që të më fotografojë mua. Unë nuk dua që dikush të më fotografojë mua.”

Shpërndaje: