Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Askush tjetër nuk e urren Ehli-Sunnetin përveç bidatçive

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: http://www.alnajmi.net/voices.php?action=show&id=887

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetësi: Selam alejkum ue rahmetullahi ue barakatuh

Nexhmi: Alejkumu selam ue rahmetullahi ue barakatuh

Pyetësi: Ne kemi njerëz të rinj të cilët e fyejnë Shejkhun fisnik Rabi bin Hadi el-Medkhalin. Çfarë thoni për këtë?

Nexhmi: Kjo dëshmon se këta të rinj janë bidatçi. Ata posedojnë hizbije dhe bidate. Askush tjetër nuk e urren Ehli-Sunnetin përveç bidatçive.

Shpërndaje: