Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ata që etiketojnë me emrin ”Xhamijjeh”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=138380

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A egziston një grup i cili quhet Xhamijjeh?”

Përgjigje: “Betohem në Allahun se unë nuk e njohë një grupë të tillë. Kjo vie nga ata që duan të tërheqin njerëzit nga vëllezërit e tyre të cilët thërrasin në Akide, Teuhid dhe në bindje ndaj sunduesve myslimanë. Ata kanë dalë me këtë etiketim për të tërhequr njerëzit prej tyre. Ata duhet të injorohen. Kjo nuk e dëmton askënd. Kjo dëmton vetëm ata që e përdorin këtë etiketim.”

Shpërndaje: