Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Atëherë lejohet ti gostitësh Pasuesit e Bidateve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Tefsir-ish-Shejkh Muhammed bin Abdil-Vehab (23)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/tafsirayat-12-07-1435-01_0.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A lejohet të ushqyejmë njerëzit që pasojnë të kotën nëse qëllimi i kësaj është daveti?”

Përgjigje: ”Kjo është e mirë në qoftë se kjo ndikon pozitivisht në ta.”

Shpërndaje: