Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Atëherë rekomandimet e dijetarëve pushojnë

Alameh Abdul-Aziz bin Abdilah er-Raxhihi
Burimi: https://youtu.be/3GHXcsdZr2c
Data e fetvasë: 27/7-1444 (2023)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Vërejtja e pestë ka të bëjë me faktin se unë ose ndonjë student tjetër kemi rekomanduar individë gjendja e të cilëve nuk ishte e qartë. Prej këtyre individëve janë Sefer el-Hauali, Selman el-Audeh, Nasir el-Umer dhe të gjithë individët e tjerë që kanë devijuar nga rruga e selefëve. Kur gjendja e tyre të jetë qartësuar atëherë rekomandimet tona për ta pushojnë.

Shpërndaje: