“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Atëherë pikat e hundës e prishin agjërimin

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Tefsir-ish-shejkh Muhammed bin Abdil-Uehab (1)

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë zakonisht përdori pika për hundë pa të cilat unë nuk mund të marr frymë. A është agjërimi im i saktë?

Përgjigje: Në qoftë se ti e ndjen shijen në fytin tënd, agjërimi të është prishur. Përndryshe agjërimi nuk të është prishur.

Shpërndaje: