“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Babai e urdhëron vajzën që ta heq shaminë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (88), min: 57:00

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/igahssat.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kjo grua pyet; a e kam obligim që t’i bindem babait tim nëse më urdhëron që ta heqi shaminë? Apo duhet ta kundërshtojë atë?

Përgjigje: Nuk lejohet t’i bindesh atij në mëkat. Ky veprim është mëkat. Dhe ky është një baba i keq dhe kërkoj mbrojtje tek Allahu! Nuk të lejohet t’i bindesh atij.

Shpërndaje: